Klantenservice

Over de meubels en accessoires

Kan ik de meubels ook afhalen?

Alle meubels en accessoires die in de webshop staan zijn op afspraak te bekijken en af te halen in mijn atelier in Berlicum (NB).

Wie maakt de meubels?

De meubels en accessoires die je in webshop ziet zijn allemaal door mij gevonden met zorg schoongemaakt. Waar nodig structureel gerestaureerd zodat deze veilig te gebruiken zijn.

Sommige meubels zijn zo mooi van zichzelf dat restylen zonde zou zijn, deze gaan direct de webshop in. Items die qua uitstraling of functionaliteit niet meer van deze tijd zijn worden door mij gerestaureerd en/of gerestyled. Alleen heel specialistische activiteiten besteed ik uit aan andere vakmensen zoals meubelsstofferen.

Zit er garantie op de meubels?

Er zit geen standaard product/leverancier garantie op de producten in de webshop. Alle meubels worden door mij gecontroleerd zodat deze veilig te gebruiken zijn en uitzonderingen daarop worden duidelijk in de artikelbeschrijving aangegeven. Vrijwel alle meubels en accessoires die Blue Moon Vintage aanbiedt betreft tweedehands goederen met een zekere mate van gebruikssporen welke bijdragen tot de charme van een item.

Hoe is de kwaliteit van de meubels?

Alle meubels en accessoires worden grondig schoongemaakt en nagekeken/gerestaureerd om er voor te zorgen dat het item veilig, functioneel of decoratief is. Aangezien het om tweedehands spulletjes gaat die soms al een heel leven achter de rug hebben, kan er niet verwacht worden dat alle items aan huidige productienormen voldoen.

Lampen worden (indien nodig) voorzien van nieuwe bedrading, stekkers etc. zodat deze veilig te gebruiken zijn.

Mocht een item niet meer in zijn oorspronkelijke functie te gebruiken zijn, staat in de artikelbeschrijving dat het geschikt is voor decoratieve doeleinden.

Over betalen 

Kan ik de meubels / accessoires ook bij afhalen betalen?

Ja, dat kan. Als je een meubel of accessoire eerst wilt bekijken voor je besluit het te kopen, ben je van harte welkom in de werkplaats in Berlicum (NB). Betalen kan dan contant, va pinnen, Ideal, of via een betaalverzoek. Graag wel van te voren een afspraak maken zodat er iemand is om je te ontvangen.

Voor details verwijs ik je naar paragraaf 6 van de leveringsvoorwaarden.

Over levering, verzending & retouren

Kunnen gekochte producten ook verzonden worden?

Voor de grotere of kwetsbare meubels geldt dat deze niet verzonden worden. Deze kunnen op afspraak worden opgehaald in Berlicum(NB). Op verzoek kan ik een koerier of transporteur voor je regelen. Dan geldt dat de kosten hiervoor vooraf worden overeengekomen en moeten worden voldaan voordat het meubel op transport gaat.

Kleinere items kunnen vaak wel worden verzonden. De verzendopties worden duidelijk vermeld per item in de webshop. Voor vragen neem dan contact op zodat we tot de juiste oplossing kunnen komen.

Verzending van gekochte producten vindt in principe plaats binnen drie (3) werkdagen tenzij anders is overeengekomen tussen koper en Blue Moon Vintage.

Voor details verwijs ik je naar paragraaf 7 van de leveringsvoorwaarden.

Mag ik een product retourneren?

Tot 14 dagen na ontvangst mag je het product retourneren zonder opgave van redenen. Voor details verwijs ik je naar paragraaf 8 van de leveringsvoorwaarden.

Does Blue Moon Vintage ship outside the Netherlands?

Shipments outside the Netherlands are possible. For options and costs please contact me.